Download TiBO mobile TV mod apk v1.9.153 for Android

Name TiBO mobile TV
Category Video Players & Editors Apps
Size 41.4MB
Popularity 2772
Publisher TIBO SHPK
Score 6.0
Publish Date 11/07/2022
Download Download Mod Apk
Google play TiBO mobile TV Google Play

Mod Info:

TiBO mobile TV

TiBO mobile TV Game Introduction :

TIBO mobile TV ofrohet Falas për të gjithë abonentët në TIBO box apo TIBO Smart TV.

TIBO Mobile është për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret me internet Wi-Fi apo 3G/4G.

ÇFARË SHIKON ME TIBO MOBILE?

Merreni TV shqip me vete, kudo dhe kurdo! Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TIBO Mobile mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant, plazh, etj.

Në çdo çast dhe me një klikim ju shikoni “LIVE” kanalin tuaj të preferuar. Çfarë përmban paketa e abonimit:

• 25 Kanale origjinale TIBO dedikuar filmave, serialeve, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.

• Transmetim ekskluziv OTT i Serisë A Italiane në partneritet me platformën sportive Oversport, së bashku me kampionatet dhe eventet më të ndjekura.

• 100 kanale shqiptare dhe të huaja Live TV me një përmbajtje të panumërt filmash, serialesh, dokumentarësh, emisionesh, programesh për fëmijë dhe kampionatesh e eventesh sportive.

• Video On Demand në TIBO FLIX me mbi 3000 filma për të gjithë familjen, shfaqje të ndryshme, koncerte, etj… Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson shikimin e programeve pas përfundimit të tyre falë regjistrimit automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura.

Vëmendje:

• TIBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti me shpejtësi mbi 1mbps 3G, 4G apo Wi-Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës.

• Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje “small screen” në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

PËR ÇDO PAQARTËSI OSE PROBLEM KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICION PËR T’JU NDIHMUAR 24/7

FB / Twitter / Instagram / Skype: TIBOiptv

Mob: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: [email protected]

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRIKË: Tel: (355) 44 31 4444

AMERIKË, KANADA: Tel: (844) 842-6872 | Mob: (917) 775-5003 / (917) 775-5012

TiBO mobile TV Game screenshot :

TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV
TiBO mobile TV

TiBO mobile TV (41.4MB)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *